Daydreamer - Music & Lyrics by Daniel Korneliussen
Tilpasset søk
Send oss ditt tips Gjør dette til din startside Send oss ditt tips Gjør dette til din startside
Tilbake til start
Nyttig
Babelfish
Caplex
DinSide
Forbrukerrådet
Jusstorget.no
Klara Klok
Konkurransetilsynet
LovData
Medisinhåndboken
Norge.no
Reisegarantifondet
Ruteopplysningen
SkoleNettet
Statens Lånekasse
Telepriser.no
Trygdeetaten
Ung.no
Interessant
Bergenskartet
Forskning.no
Nysgjerrigper.no
Schrödingers Katt
Science
Teknisk Ukeblad
SOL Ukens horoskop
Væren
Tyren
Tvillingene
Krepsen
Løven
Jomfruen
Vekten
Skorpionen
Skytten
Steinbukken
Vannmannen
Fiskene
Kontakt - Webkontakt - Dating - Kontaktannonser   
Biip.no Match.no
- Biip er Norges største nettsamfunn for unge, med over 316.000 medlemmer. Biip tilbyr medlemmene deres egen gratis profil, hjemmeside, gratis SMS, chat, bilder, spill og mer. Dette er deres egne ord, om de har rett får den enkelte vurdere, men nettstedet er flott lagt opp -Ifølge det og det "byrået" så var disse verdens største datingside i fjor. Vi overlater til deg å bli overbevist.
FinnEnVenn
- Nettsted med tusenvis av norske kontaktannonser. Kanskje noen som vil møte akkurat deg? Nettstedet er av høy kvalitet, som er vanlig for SOL.no sine nettsteder. - "Finnenvenn" Kaller seg Ditt beste møtested på internett. Om de har rett får den enkelte finne ut av. Godt nettsted!
Sukker.no Persontreff.no
- Du er nå på vei til å prøve det mest komplette datingesystemet i Norge, skriver de her. Siden er fargerik, lekker bygget opp, og de har helt sikkert mye søtt å tilby den interesserte. - Persontreff er en moderne altomfattende kontakt- formidlingstjeneste hvor du anonymt kan treffe en e-mailvenn, venn, kjæreste eller elsker.
VG : Møteplassen   CU.no
- Da har du kommet til det rette stedet. På Møteplassen treffes daglig titusener av single for å flørte, diskutere eller bare omgås en stund. Hos oss finnes det noen for alle. Bli medlem du også. Det er helt gratis! Og som kjent, VG leverer kvalitet! - CU.no vokser og vokser, og nye funksjoner og duppeditter kommer stadig, skriver de. Dette er tydelig. Forrige gang siden ble vurdert var den ikke på langt nær så omfattende og flott lagt opp som nå. Et godt valg!
Aktivitetsvenner  
- På denne nettsiden kan du treffe nye personer med de samme interessene som du selv har. Ved å gjøre aktiviteter med nye personer kan du lett utvide nettverket ditt og få flere venner der du bor. Dette er ikke en date-tjeneste, som de presiserer.  
Q500   Frodig.no
- Med 165.000 medlemmer må de absolutt ha noe å tilby. Ved hjelp av dyptgående relasjonstest kan du finne en kjæreste du passer sammen med i et forhold. Og ikke mindre, "TV2 Hjelper deg kårer Q500 til Norges største dating- nettside. Ikke verst!
- Frodig.no er en møteplass som er laget spesielt for gutter og jenter, kvinner og menn som er litt lubne, store eller kjempestore. Og hvem sier at frodige mennesker ikke er like attraktive som andre?
Dagbladet: Hei 123Date.no
- Er dette deg? Ta deg en tur innom da! snill ærlig trofast morsom Kosete Omtenksom sporty hyggelig leken Romantisk høflig åpen Sosial glad lojal positiv blid impulsiv sta rolig Reiselysten kreativ sjenert Omsorgsfull aktiv utadvendt reflektert humoristisk engasjert Følsom Empatisk nysgjerrig Selvstendig søt spontan Humor Kjærlig hjelpsom seriøs omgjengelig tålmodig rettferdig sjarmerende barnslig musikalsk varm Pratsom utadvent Selvironisk pålitelig Rampete Jordnær Rar reiseglad intelligent musikk ryddig eventyrlysten flørtete Livsnyter 123Date er 100% GRATIS for alle. De skriver at de lytter til brukere, og bruker tilbakemeldingene til å gjøre tjenesten enda bedre for medlemmene.
Nyheter / News
Aftenposten
Dagbladet
NettAvisen
NRK Nyheter
TV 2 Nyheter
VG Nett
Været
Sportsresultater
Tippeligaen
Premier League
IT nyheter / News
Computerworld
Digi.no
IT Avisen
PC World Norge
Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
Dine Penger
Hegnar Online
iMarkedet
Morningstar
Oslo Børs
På TV i dag
Akkurat nå
NRK 1
NRK 2
TV2
TV Norge
TV 3
CNN
Discovery
TV 1000
Canal Plus
Canal Gul
Let på nettet
AskJeeves
Yahoo
Telefonkatalogen
Gule Sider
Skatten for 2002
Brønnøysund
Heftelser på Bil & MC
 
 
Copyright © 2000 - 2018 Innhold Korneliussen  

Send oss ditt tips Gjør dette til din startside